Wat doen we?

Dutch Drying Systems ontwerpt, innoveert, (pre)fabriceert, assembleert, monteert en installeert drogers voor de voedingsindustrie. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we topkwaliteit en zijn we een betrouwbare partner voor uiteenlopende opdrachtgevers. We leveren losse onderdelen of turnkey-projecten.

Bij Dutch Drying Systems werken we intensief samen met onze klanten en samenwerkingspartners, zodat we altijd een oplossing op maat kunnen bieden. Innovatie is voor ons vanzelfsprekend: we onderzoeken altijd wat een volgende keer nóg beter kan. Zo is bijvoorbeeld ook ons unieke gepatenteerde Top bag filter ontstaan. Wij ontwikkelen en installeren onder meer drooginstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie en in het bijzonder voor de zuivelindustrie en veevoederindustrie.
Indien gewenst bieden we ook andere toepassingen voor de procesindustrie. Zo bouwden we bijvoorbeeld water- en oliebehandelingsinstallaties voor uiteenlopende klanten. Bovendien leveren en bouwen we bestaande drogers om naar energiezuinige varianten, en we installeren desgewenst losse filters of heaters voor bestaande installaties.