PARTNERS

Den Hollander Engineering
Omdat droogtechnologie nauw verbonden is met indamptechnologie
heeft Dutch Drying Systems een strategische samenwerkingepartner gevonden in Den Hollander Engineering, een toonaangevende speler in de ontwikkeling van procesinstallaties voor hittebehandeling en verdampingstechniek.

Den Hollander Engineering heeft zich de afgelopen veertig jaar stevig in de markt gevestigd en is net als Dutch Drying Systems continu bezig met innovatie.
De nauwe samenwerking tussen Dutch Drying Systems en Den Hollander Engineering biedt enkel voordelen voor onze klanten. Zo wordt het aantal betrokken partijen geminimaliseerd. Dit resulteert in een betere communicatie en afstemming omdat er slechts één aanspreekpunt is voor de complete productielijn. Wel zo handig.
www.denhollanderengineering.eu


Rethoro

Voor het (pre)fabriceren, assembleren en monteren is Dutch Drying Systems een lange termijn samenwerking aangegaan met het Poolse bedrijf Rethoro. Deze samenwerking heeft als voordeel dat de bedrijven weten wat er van elkaar word verlangd. Dit heeft een positief effect op zowel veiligheid, doorlooptijd en kwaliteit van de projecten.

Rethoro heeft een eigen werkplaats in Polen voor de productie en pre-fabricage van machine- en procesonderdelen. De vakmensen van Rethoro worden ingezet op zowel de productielocatie als op de projectlocatie waardoor er een soepele overgang is van werkplaats naar de bouw.